De marketeer aan de knoppen bij New Skool Media

Hoe een nieuw campagnemanagement proces leidt tot een kortere time-to-market, persoonlijkere campagnes én meer omzet.

24 april 2018 - 2 minuten
Gekleurde balk

De Marketeer aan de knoppen bij New Skool Media

Het begeleiden en managen van campagnes voor marketeers wordt steeds ingewikkelder. Het aantal verschillende kanalen neemt toe, de beschikbare data neemt toe én de consument verwacht meer persoonlijke en relevante communicatie. Niet voor niets zijn marketingteams steeds meer tijd kwijt aan het managen van campagnes en aansturen van de diverse afdelingen en leveranciers.

Die tijd is er vaak niet en dat kost geld, veel geld. Veel bedrijven laten omzet liggen als gevolg van:

 • Het ontbreken van voldoende mensen en middelen om aan de wensen van de organisatie te voldoen;
 • De te lange doorlooptijd van idee tot uitvoering van een campagne;
 • Het ontbreken van een manier om te zorgen dat klanten niet teveel en ook niet te weinig communicatie ontvangen;
 • Het ontbreken van automatische campagnes, die verstuurd worden op basis van triggers van de klant.

Uitgever New Skool Media heeft deze problemen aangepakt
door het marketingproces opnieuw in te richten met behulp van campagnemanagement software Basedriver. Dit nieuwe proces heeft de volgende effecten gehad:

 • Het aantal verstuurde contactmomenten is met 20x gestegen, wat forse impact heeft op omzet;
 • Dit resultaat is bereikt zonder het marketing team te laten groeien;
 • De time-to-market van campagnes is gedaald naar één werkdag;
 • Het versturen van triggerbased campagnes is volledig geautomatiseerd.

Met het nieuwe campagne proces is er voor de marketeers veel verbeterd. “In Basedriver heb je maar een hele korte doorlooptijd van campagne-idee naar verzenden. Als je wilt, zou het zelfs in een uurtje kunnen. Dat geeft enorm veel flexibiliteit en ruimte voor creativiteit van de marketeers, die ook nog eens zelf aan de knoppen zitten.”, aldus Elles de Koning, manager abonnementenmarketing bij New Skool Media.

E-mail marketing content versturen met Basedriver

E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix voor abonnementen. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes. We zorgen ervoor dat je meer bezoekers genereert uit e-mail marketing en dat je die bezoekers kunt herkennen op de website.

Wil je meer weten over e-mail marketing met Basedriver? In onze tweewekelijkse nieuwsbrief ontvang je updates over e-mail marketing, abonnementen marketing en exclusieve uitnodigingen voor evenementen en webinars.

Schrijf je nu in en je ontvangt direct de eerste update!

NW0000003-1-Basedriver formulier nieuwsbrief inschrijving

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

 • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
 • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
 • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.