Basedriver behaalt het ISAE 3402 type 1 certificaat

Nieuw certificaat geeft nog meer zekerheden over de security van Basedriver

19 april 2018 - 2 minuten
Gekleurde balk

In maart 2018 hebben we de certificering ISAE3402 ontvangen. Daarnaast was Basedriver al sinds 2015 ISO:27001 gecertificeerd.

Wat is het ISAE3402-certificaat?

Het ISAE3402 is een internationaal erkende certificering waarmee organisaties kunnen aantonen dat processen die worden uitbesteed nog steeds intern beheerst worden. Voor e-mail marketing software Basedriver houdt dat in dat we een aantal bedrijfsprocessen anders hebben ingericht. Dit hebben we vastgelegd in een rapportage, die door een accountant is getoetst aan de hand van opgestelde richtlijnen. Deze rapportage bestaat uit een aantal maatregelen die Basedriver treft ten aanzien van processen voor data veiligheid. Met name risicomanagement en beheersdoelstellingen komen daar in terug. De rapportage weergeeft de certificering, nadat deze is beoordeeld tijdens de audit.

Toepassing

De beheersdoelstellingen moeten behaald worden om de veiligheid te kunnen waarborgen. Dit gebeurt al met een goed functionerend informatie management systeem. Deze doelstellingen kennen ook risico’s. In de rapportage staat beschreven welke maatregelen wij treffen op het moment dat een risico een probleem vormt. Door deze toegepaste maatregelen te monitoren kan geconstateerd worden of de maatregelen voldoende effectief zijn.

ISAE3402 komt voor een deel overeen met de ISO 20071-certificering en is een van de manieren waarop we onze werkwijze aanpassen naar de nieuwe AVG.

De ISAE3402-certificering geeft onze klanten nog meer zekerheid over de manier waarop wij omgaan met risicomanagement en informatiebeveiliging.

Veilige marketing automation met Basedriver

E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix voor abonnementen. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes.

Wil je meer weten over abonnementen marketing met Basedriver? In onze tweewekelijkse nieuwsbrief ontvang je updates over e-mail marketing, abonnementen marketing en exclusieve uitnodigingen voor evenementen en webinars.

Schrijf je nu in en je ontvangt direct de eerste update!

NW0000003-1-Basedriver formulier nieuwsbrief inschrijving

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.