Ruerd Nauta (VIPMEDIA) over media, marketing en data

In gesprek met Ruerd over uitdagingen en kansen voor media bedrijven

16 december 2021 - 1 minuut
Gekleurde balk

Ruerd Nauta is manager marketing bij VIPMEDIA, uitgever van special interest magazines zoals Landidee, Hart voor Dieren, de Tuin aan Tafel en Duiken. Met een klein team is hij verantwoordelijk voor werving en behoud van abonnees en losse verkoop. Daarnaast houdt hij zich bezig met nieuwe digitale concepten.

De resultaten van VIPMEDIA zijn goed en de oplages stijgen. Toch zijn er ook voor Ruerd uitdagingen en kansen. Wij gingen met Ruerd in gesprek over marketing, media en data, in dit gesprek vertelde Ruerd wat zijn uitdagingen zijn voor volgend jaar en waar hij de prioriteiten legt.

Bekijk het volledige gesprek met Ruerd Nauta van VIPMEDIA

 

Video's

Gekleurde balk

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.