Video: hoe maak je een e-mail nieuwsbrief met regionale content

16 maart 2020 - 2 minuten
Gekleurde balk

Video: hoe maak je een e-mail nieuwsbrief met regionale content

← Terug naar kennisbank

Hoe maak je een e-mail nieuwsbrief met regionale content

één van de voordelen van Basedriver voor e-mail marketing is dat het mogelijk is om automatisch meerdere varianten van een e-mail samen te stellen. Dit is bijvoorbeeld handig om in een nieuwsbrief of campagne regionale content op te nemen.

Wat is regionale content

Regionale content is content die afhankelijk is van de locatie van de ontvanger, bijvoorbeeld de bekende postcode of plaats. Door regionale content in te zetten is het mogelijk om klanten van relevante informatie in de buurt te voorzien. Je kunt dit bijvoorbeeld gebruiken voor:

  • Het opnemen van winkelopeningen of sluitingen in de nieuwsbrief;
  • Lokale evenementen of acties uitlichten;
  • Samenwerking met lokale partners;
  • Werkzaamheden of andere activiteiten
  • Regionale acties of aanbiedingen.

 

Hoe maak je een nieuwsbrief met regionale content

In deze video vertellen we stap voor stap hoe je een nieuwsbrief maakt met regionale content met Basedriver.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

E-mail marketing met Basedriver

E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix voor abonnementen. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes.

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.