Wat zijn instant contactmomenten

09 juni 2020 - 2 minuten
Gekleurde balk

Wat zijn instant contactmomenten

← Terug naar kennisbank

Wat zijn instant contactmomenten?

Instant contactmomenten zijn beschikbaar vanaf Basedriver versie 9.9. Met een instant contactmoment kan je direct een e-mail sturen naar een profiel dat is toegevoegd via de Basedriver API. Instant mail wordt gebruikt voor leadgeneratie of nieuwsbrief inschrijvingen, zoals bij de persoonlijke nieuwsbrief van Basedriver.

Het is mogelijk om op verschillende manieren gegevens aan te leveren voor een instant contactmoment. De volgende mogelijkheden zijn beschikbaar:

 • WordPress formulieren via Fluent Forms Pro.
  Indien je gebruik maakt van de WordPress component Fluent Forms Pro, dan is het mogelijk om formulieren te downloaden in Basedriver en te uploaden in Fluent Forms. Alle waarden zijn dan automatisch goed gezet in het formulier.
 • Maatwerk formulieren in jouw eigen CMS.
  Gebruik je een CMS zoals Drupal, Sitecore of Blogger dan is het mogelijk om maatwerk formulieren te maken die aansluiten op de Basedriver API. Hiervoor kan een technisch contactpersoon contact opnemen met ons support team.
 • Online apps en websites via Zapier.
  Via Zapier is het mogelijk om duizenden verschillende online apps en websites te ontsluiten, zoals Facebook, LinkedIn, Microsoft Dynamics, Magento of Woocommerce. Voor het gebruik van Zapier heb je een API key nodig, ook hiervoor kan je contact opnemen met ons support team.

Bekijk de trainingsvideo over instant contactmomenten

In deze video laten we zien hoe je een instant contactmoment aanmaakt in Basedriver.

Neem contact op met Basedriver support

Heeft bovenstaande niet geholpen, dan staat ons support team voor je klaar.

Stel een vraag aan Support

E-mail marketing met Basedriver

E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix voor abonnementen. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes. We zorgen ervoor dat je meer bezoekers genereert uit e-mail marketing en dat je die bezoekers kunt herkennen op de website.

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

 • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
 • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
 • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.