Marketing Automation met Microsoft Dynamics en Basedriver

Een ideale mix voor marketing automation met Microsoft Dynamics en Microsoft Power BI

03 maart 2020 - 3 minuten
Gekleurde balk

Marketing automation met Microsoft Dynamics en Basedriver

Microsoft Dynamics is één van de meestgebruikte CRM oplossingen ter wereld en samen met Microsoft Power BI één van de oplossingen die Microsoft biedt voor bedrijven. Basedriver is gebouwd met Microsoft en Azure technologie en daarom uitstekend geschikt in een marketing architectuur met Microsoft Dynamics en Microsoft Power BI.

Marketing automation in de Microsoft Appsource

De Microsoft Appsource is de bron van applicaties binnen het Microsoft domein. We zijn er enorm trots op dat Basedriver is opgenomen in de Appsource als oplossing voor Marketing Automation in combinatie met Microsoft Dynamics. Het is een bevestiging van onze toegevoegde waarde binnen de Microsoft Architectuur en een makkelijke manier waarop klanten ons weten te vinden.

Microsoft Dynamics Marketing Automation

Bekijk Basedriver in de Microsoft Appsource

Microsoft Dynamics en Basedriver

Een belangrijk onderdeel van een e-mail marketing strategie is het sturen van voldoende nieuwsbrieven, bij voorkeur eens per twee weken. Dit vraagt echter een aanpassing van de werkwijze van marketeers, het is niet wenselijk om iedere twee weken data handmatig uit systemen te halen, te ontdubbelen en samen te voegen.

Bedrijven die gebruik maken van Microsoft Dynamics kunnen de data uit Dynamics automatisch toevoegen aan Basedriver. Hierdoor hebben marketeers altijd een actuele en kwalitatieve dataset waar ze campagnes mee kunnen maken. Dit brengt een enorme versnelling in de werkwijze van marketeers, het is mogelijk om meer voor elkaar te krijgen in minder tijd.

Analyseer de resultaten met Microsoft Power BI

Microsoft PowerBI is één van de meestgebruikte data-analyse tools. Door een koppeling van Basedriver met PowerBI is het mogelijk om de data vanuit e-mail marketing verder te analyseren en te combineren met andere data. Hierdoor ontstaan inzichten die leiden tot meer succesvolle campagnes en relevantere content.

E-mail marketing met Basedriver en Microsoft Dynamics

E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix voor abonnementen. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes.

We zorgen ervoor dat je meer bezoekers genereert uit e-mail marketing en dat je die bezoekers kunt herkennen op de website. Hiermee verhoog je het rendement van jouw e-mail marketing team. Basedriver past in een e-mail marketing strategie die leidt tot meer online bezoek en abonnees, zonder dat de marketingkosten stijgen.

In onze tweewekelijkse nieuwsbrief ontvang je updates over e-mail marketing, abonnementen marketing en exclusieve uitnodigingen voor evenementen en webinars. Schrijf je nu in en je ontvangt direct de eerste update!
NW0000003-1-Basedriver formulier nieuwsbrief inschrijving

This post is also available in: English (Engels)

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.