40% meer e-mailberichten verzonden met Basedriver in zes maanden


Explosieve groei door nieuwe klanten en toegenomen gebruik

40% meer e-mailberichten verzonden met Basedriver in zes maanden

In mei 2020 is het aantal e-mail berichten wat verzonden is met Basedriver met meer dan 40% gestegen ten opzichte van november 2019.

Normaal gesproken worden er in het laatste kwartaal het meeste e-mailberichten verstuurd. We zijn er dan super trots op deze enorme stijging in zes maanden.

Deels is de stijging veroorzaakt door de livegang van nieuwe klanten en deels door toegenomen gebruik bij bestaande klanten.

“Juist nu veel mensen thuis werken is e-mail marketing een onmisbare manier om klanten en prospects te bereiken. De marketeers die met Basedriver werken hebben dat gezien en versturen nu veel meer relevante campagnes dan voorheen. We zijn heel blij dat we ze op deze manier kunnen helpen met een goed resultaat” aldus Peter van der Schaar, eigenaar van Basedriver.

 

40% meer e-mail berichten

Meer informatie over Basedriver

Basedriver verbindt content, data en campagnes in één online platform voor marketing teams. Met Basedriver kunnen marketing teams automatisch campagnes inplannen, historie inzien en gepersonaliseerde nieuwsbrieven maken. Dit alles op basis van betrouwbare en actuele marketingdata uit verschillende bronsystemen.

Deel dit artikel:

Facebook Twitter LinkedIn whatsapp Mail