40% meer e-mailberichten verzonden met Basedriver in zes maanden

Explosieve groei door nieuwe klanten en toegenomen gebruik

19 juni 2020 - 2 minuten
Gekleurde balk

40% meer e-mailberichten verzonden met Basedriver in zes maanden

In mei 2020 is het aantal e-mail berichten wat verzonden is met Basedriver met meer dan 40% gestegen ten opzichte van november 2019.

Normaal gesproken worden er in het laatste kwartaal het meeste e-mailberichten verstuurd. We zijn er dan super trots op deze enorme stijging in zes maanden.

Deels is de stijging veroorzaakt door de livegang van nieuwe klanten en deels door toegenomen gebruik bij bestaande klanten.

“Juist nu veel mensen thuis werken is e-mail marketing een onmisbare manier om klanten en prospects te bereiken. De marketeers die met Basedriver werken hebben dat gezien en versturen nu veel meer relevante campagnes dan voorheen. We zijn heel blij dat we ze op deze manier kunnen helpen met een goed resultaat” aldus Peter van der Schaar, eigenaar van Basedriver.

 

40% meer e-mail berichten

Meestgelezen marketing artikelen

Uiteraard hebben we ook een marketing weblog. Marketing kan namelijk niet meer zonder marketing software. Met onze artikelen proberen we je te helpen relevantere campagnes te maken, meer resultaat te halen uit content én je omzet te vergroten.

Dit zijn de meestgelezen artikelen uit ons marketing weblog

E-mail marketing strategie: in vijf stappen meer omzet uit e-mail marketing
Marketing tools: een overzicht van onmisbare marketing tools voor B2B en B2C
Retentie marketing: 6 tips om te voorkomen dat abonnees opzeggen
Campagne management: een aanpak voor marketing teams

Over Basedriver

Basedriver is een digital marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door bounce en opt-in management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en contentplanning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.

Wil je meer weten over Basedriver? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.