Uitgever Hearst Magazines The Netherlands kiest Basedriver voor marketing automation

redacties en marketeers van 26 titels gebruiken Basedriver voor e-mail marketing

29 augustus 2019 - 1 minuut
Gekleurde balk

Uitgever Hearst Magazines the Netherlands start Marketing Automation via Basedriver

En alweer kiest een uitgever voor Basedriver. Met Hearst Magazines gaan de redacties en marketeers van 26 tijdschriften e-mail campagnes verzenden via Basedriver. Hearst is uitgever van bekende titels als Cosmopolitan, Men’s Health, Esquire en Quote. Na F&L Media, New Skool Media, Zeilen Media, Vip Media en Emerce is Hearst de zesde uitgever die Basedriver gebruikt voor marketing automation, waaruit blijkt dat Basedriver bijzonder goed werkt voor abonnementsbedrijven met meerdere titels.

E-mail marketing met Basedriver

E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix voor abonnementen. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes. We zorgen ervoor dat je meer bezoekers genereert uit e-mail marketing en dat je die bezoekers kunt herkennen op de website.

Wil je meer weten over abonnementen marketing met Basedriver? In onze tweewekelijkse nieuwsbrief ontvang je updates over e-mail marketing, abonnementen marketing en exclusieve uitnodigingen voor evenementen en webinars.

Schrijf je nu in en je ontvangt direct de eerste update!

NW0000003-1-Basedriver formulier nieuwsbrief inschrijving

This post is also available in: English (Engels)

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.