Emerce Engage: Succesvolle marketing automation van abonnementen

Hoe abonnementsbedrijven klanten kunnen winnen en behouden

30 november 2018 - 2 minuten
Gekleurde balk

Donderdag 6 december is Basedriver bij Emerce Engage

Donderdag 6 december is Basedriver bij Emerce Engage. Je kunt ons bezoeken op onze stand en collega Nathalie geeft een presentatie over succesvolle marketing automation voor abonnementen.

De afgelopen drie jaar hebben uitgevers als New Skool Media, Elsevier Weekblad, Emerce, VIP Media, Gottmer Uitgevers Groep en FNL Media aan Nathalie en Basedriver gevraagd om te helpen met e-mail marketing automation. In deze presentatie laat Nathalie zien hoe u uw klanten aan u bindt door gebruik te maken van positieve en negatieve triggers van de customer journey van een abonnee. Haar doel: dat uw klanten met alle soorten van genoegen bij u blijven.


Ontvang de presentatie Marketing Automation voor abonnementen

Ben je geïnteresseerd in de presentatie van Nathalie over marketing automation voor abonnementen? Vul dan het contactformulier in en we sturen je de presentatie toe.


Wat is Basedriver

Basedriver is marketing automation en campagne management software voor abonnementenmarketing. Basedriver is gestart in 2015 en inmiddels werken meer dan 400 marketeers van abonnementsdiensten met Basedriver. Samen versturen ze ongeveer 100.000.000 mailings per jaar. Basedriver is ISO:27001 en ISAE 3402 type 1 gecertificeerd en mag het privacy waarborg voeren.

Resultaten waar we trots op zijn

  • 400 marketeers van 10 bedrijven werken met Basedriver. 
  • In 2017 zijn er meer dan 100.000.000 mails via Basedriver verzonden
  • New Skool Media maakte in 2017 meer dan 250 campagnes met Basedriver.
  • De Nieuwsbrief van NS wordt met behulp van Basedriver verzonden in meer dan 30.000 gepersonaliseerde varianten
  • De openingsratio van de nieuwsbrief van KPN is door de gepersonaliseerde aanpak verdubbeld.
  • De nieuwsbrief van Telfort is uitgeroepen tot tweede beste emailcampagne van 2017.

 

 

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.