Uitgever F&L Media start Marketing Automation via Basedriver

werven en behouden van abonnees gaat makkelijker met Basedriver

13 februari 2019 - 2 minuten
Gekleurde balk

Uitgever F&L Media start Marketing Automation via Basedriver

Trots delen wij het bericht dat uitgever F&L Media Basedrivers gebruikt voor Marketing Automation. Wij vinden het fraai dat 11 nieuwe titels via Basedriver vertegenwoordigd worden. Na New Skool Media, Zeilen Media, Vip Media en Emerce is F&L media de vijfde uitgever die Basedriver gebruikt voor marketing automation, waaruit blijkt dat Basedriver bijzonder goed werkt voor abonnementsbedrijven met meerdere titels.

Jelle Mol, digital product manager bij F&L zegt daarover:

‘Bij F&L Media wilden we grote stappen zetten op het gebied van e-mailmarketing. Belangrijk hierin was slimme personalisatie en segmentatie, een naadloze integratie met ons abonnementenbeheer en een eenvoudig werkproces voor redacteuren en marketeers. Basedriver voorziet optimaal in deze behoeftes.

We zijn nu in staat om d.m.v. marketing automation onze nieuwsbrieflezers én abonnees te bereiken met voor hen gepersonaliseerde content. Vanuit één omgeving kunnen we al onze merken beheren en hoeven we geen templates meer te bewerken; alle content loopt automatisch goed in.

De tijdsbesparing die dit oplevert draagt weer bij aan het verder uitwerken en optimaliseren van de klantreis en natuurlijk onze core business: het maken van mooie content.’

Uitgever F&L Media is al gestart met het verzenden van campagnes en gebruikt hiervoor de nieuwste versie: Basedriver 9.7.

Wil je meer informatie over e-mail marketing met Basedriver?

Basedriver is marketing software waarmee marketeers zelf campagnes kunnen maken, op basis van betrouwbare data. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes.

We zorgen ervoor dat je meer bezoekers genereert uit e-mail marketing en dat je die bezoekers kunt herkennen op de website. Hiermee verhoog je het rendement van jouw e-mail marketing team. Basedriver past in een e-mail marketing strategie die leidt tot meer online bezoek en abonnees, zonder dat de marketingkosten stijgen.

Wil je meer weten over e-mail marketing met Basedriver? In onze tweewekelijkse nieuwsbrief ontvang je updates over e-mail marketing, abonnementen marketing en exclusieve uitnodigingen voor evenementen en webinars.

Schrijf je nu in en je ontvangt direct de eerste update!

NW0000003-1-Basedriver formulier nieuwsbrief inschrijving

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.