Uitgever F&L Media start Marketing Automation via Basedriver


werven en behouden van abonnees gaat makkelijker met Basedriver

Uitgever F&L Media start Marketing Automation via Basedriver

Trots delen wij het bericht dat uitgever F&L Media Basedrivers gebruikt voor Marketing Automation. Wij vinden het fraai dat 11 nieuwe titels via Basedriver vertegenwoordigd worden. Na New Skool Media, Zeilen Media, Vip Media en Emerce is F&L media de vijfde uitgever die Basedriver gebruikt voor marketing automation, waaruit blijkt dat Basedriver bijzonder goed werkt voor abonnementsbedrijven met meerdere titels.

Jelle Mol, digital product manager bij F&L zegt daarover:

‘Bij F&L Media wilden we grote stappen zetten op het gebied van e-mailmarketing. Belangrijk hierin was slimme personalisatie en segmentatie, een naadloze integratie met ons abonnementenbeheer en een eenvoudig werkproces voor redacteuren en marketeers. Basedriver voorziet optimaal in deze behoeftes.

We zijn nu in staat om d.m.v. marketing automation onze nieuwsbrieflezers én abonnees te bereiken met voor hen gepersonaliseerde content. Vanuit één omgeving kunnen we al onze merken beheren en hoeven we geen templates meer te bewerken; alle content loopt automatisch goed in.

De tijdsbesparing die dit oplevert draagt weer bij aan het verder uitwerken en optimaliseren van de klantreis en natuurlijk onze core business: het maken van mooie content.’

Uitgever F&L Media is al gestart met het verzenden van campagnes en gebruikt hiervoor de nieuwste versie: Basedriver 9.7.

Over Basedriver

Basedriver maakt het voor marketeers makkelijk om campagnes te organiseren, de juiste klant te selecteren en communicatie te personaliseren. Het is een centraal platform waarin content wordt ingevoerd, gedeeld, goedgekeurd en verspreid, en maakt een einde aan de eindeloze hoeveelheid handwerk en coördinatie die marketeers moeten uitvoeren om campagnes te maken en te verzenden. Tot de klanten behoren onder andere New Skool Media, Sanoma Media, Goede Doelen Loterijen, en NS.

Marketing automation voor uitgevers

Wil jij weten hoe uitgevers meer resultaat halen uit e-mail marketing met Basedriver? Ook New Skool Media is klant bij Basedriver. Zij hebben daardoor een kortere time to market, lagere kosten en hogere omzet. Wij jij weten hoe New Skool Media dit voor elkaar gekregen heeft? Download dan de white paper over de inrichting van e-mail marketing bij New Skool Media.