Hearst Magazines en Basedriver over een datadriven customer journey

Inrichting van de customer journey op basis van data

29 november 2019 - 2 minuten
Gekleurde balk

Hearst Magazines en Basedriver over een datadriven customer journey

  • De marketeers van Hearst Magazines gebruiken Basedriver om datadriven customer journeys in te richten.
  • Onderdeel van dit project was inrichten van de data, trainen van marketeers en opbouwen van e-mail marketing bij de verschillende merken.
  • Ervaringen op dit gebied is gedeeld op het evenement Emerce Engage.

Afgelopen donderdag 29 november hebben Maaike van Ruitenbeek van magazine Uitgever Hearst Magazines en Peter van der Schaar van Basedriver een presentatie gegeven op Emerce Engage, het evenement van Emerce over klantloyaliteit en database marketing.

De presentatie was een succes, een grote groep marketing professionals hoorde hoe Hearst de afgelopen maanden hun database heeft opgeschoond, marketeers getraind in het gebruik van Basedriver en hoe ze van e-mail een vast onderdeel voor alle campagnes gemaakt hebben.

E-mail marketing en campagne management met Basedriver

Een marketing kalender alleen is natuurlijk niet voldoende voor goede campagnes. E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes.

We zorgen ervoor dat je meer bezoekers genereert uit e-mail marketing en dat je die bezoekers kunt herkennen op de website. Hiermee verhoog je het rendement van jouw e-mail marketing team. Basedriver past in een e-mail marketing strategie die leidt tot meer online bezoek en abonnees, zonder dat de marketingkosten stijgen.

Wil je meer weten over campagne management met Basedriver? In onze tweewekelijkse nieuwsbrief ontvang je updates over e-mail marketing, abonnementen marketing en exclusieve uitnodigingen voor evenementen en webinars.

Schrijf je nu in en je ontvangt direct de eerste update!

NW0000003-1-Basedriver formulier nieuwsbrief inschrijving

 

 

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.