Nederlands Philharmonisch Orkest kiest voor Basedriver!

Het orkest gebruikt Basedriver om interessante content aan te bieden aan de geïnteresseerde lezer

21 juli 2020 - 3 minuten
Gekleurde balk

Het Nederlands Philharmonisch Orkest kiest voor Basedriver

Het Nederlands Philharmonisch Orkest heeft gekozen voor een pilot met Basedriver voor het versturen van e-mail campagnes. Gedurende de pilot gaat het Nederlands Philharmonisch orkest experimenteren met het versturen van relevantere en meer gesegmenteerde e-mails, die door Basedriver automatisch samengesteld worden.

“We zijn er hartstikke trots op dat een instituut als het Nederlands Philharmonisch Orkest voor ons heeft gekozen” zegt Peter van der Schaar van Basedriver. “Het orkest heeft natuurlijk geweldige content in de vorm van registraties, achtergronden en concertkaartjes. We kijken ernaar uit om met Basedriver te helpen deze content bij de juiste persoon te krijgen en daarmee te zorgen voor meer binding tussen het Orkest en haar bezoekers. Op basis daarvan is het mogelijk om meer kaartjes te verkopen en donateurs te werven.”

Over het Nederlands Philharmonisch Orkest

Het Nederlands Philharmonisch Orkest, onder leiding van chef-dirigent Marc Albrecht, speelt op het hoogste niveau grootse symfonieën van componisten als Mahler, Brahms en R. Strauss. Het orkest is te horen op het mooiste klassieke concertpodium van de wereld: Het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. Maar ook in andere concertzalen speelt het orkest altijd met veel plezier. Als het orkest van De Nationale Opera wordt het samen met het Nederlands Kamerorkest internationaal gerekend tot de beste operaorkesten.

Nederlands philharmonisch orkest

Nederlands Philharmonisch Orkest

Meestgelezen marketing artikelen

Uiteraard hebben we ook een marketing weblog. Marketing kan namelijk niet meer zonder marketing software. Met onze artikelen proberen we je te helpen relevantere campagnes te maken, meer resultaat te halen uit content én je omzet te vergroten.

Dit zijn de meestgelezen artikelen uit ons marketing weblog

E-mail marketing strategie: in vijf stappen meer omzet uit e-mail marketing
Marketing tools: een overzicht van onmisbare marketing tools voor B2B en B2C
Retentie marketing: 6 tips om te voorkomen dat abonnees opzeggen
Campagne management: een aanpak voor marketing teams

Over Basedriver

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en contentplanning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.

Wil je meer weten over Basedriver? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.