Copernica Marketing Software en Basedriver

Copernica en Basedriver technische partners voor e-mail marketing

09 maart 2020 - 4 minuten
Gekleurde balk

Copernica Marketing Software en Basedriver

Één van de belangrijkste samenwerkingen van Basedriver is met Copernica Marketing Software. Basedriver is e-mail marketing software voor bedrijven met abonnementen en diensten. We helpen ze om automatisch data te ontdubbelen, e-mail campagnes in te plannen en te automatiseren. Basedriver is ontwikkeld met marketeers, zonder technische kennis kan je met onze software aan de slag.

Wat is Copernica Marketing Software

Al 20 jaar is Copernica één van de toonaangevende e-mail service providers in Nederland. In 2015 zijn we gestart met de ontwikkeling van Basedriver vanwege de groeiende behoefte aan kwalitatieve data en personalisatie. E-mail verzending en deliverability staan bij ons hoog in het vaandel. Echter als start-up kan je niet alles zelf ontwikkelen. Daarom zijn we een samenwerking gestart met Copernica Marketing Software.

De samenwerking tussen met Basedriver

Als je campagnes maakt via Basedriver dan worden deze automatisch aangeleverd aan Copernica Marketing Software en verzonden. Basedriver zorgt voor kwalitatieve en ontdubbelde data. Daarnaast berekenen we voor iedere ontvanger een planning met daarin de meest relevante contactmomenten en content. Zo is het mogelijk om voor iedere ontvanger een persoonlijke nieuwsbrief samen te stellen.

De e-mails worden middels de servers van Copernica verzonden. Marketeers die met Basedriver werken profiteren van een automatisering, een gebruiksvriendelijke workflow én uitstekende deliverability.

Wat merk je als marketeer in de praktijk

Als marketeer blijf je gewoon in Basedriver werken. Je maakt in Basedriver campagnes en content en plant ze in voor verzending. Op het juiste moment zal Basedriver deze campagnes automatisch aanleveren aan de Copernica. De resultaten uit e-mailings worden door Basedriver opgehaald en getoond in de dashboards.

Copernica Marketing Software

Gegevens uit het dashboard in Copernica worden overgenomen in Basedriver

Zijn er extra kosten verbonden aan het gebruik van Copernica?

Nee, in onze samenwerking zijn opgenomen de kosten voor het gebruik en verzending van de e-mail. De kosten voor de Copernica Marketing Software zijn verwerkt in de tarieven van Basedriver. De kosten voor het gebruik van Basedriver zijn hoger dan de kosten voor het gebruik van de Copernica Marketing Software. Echter bedrijven die overstappen besparen vaak kosten omdat ze minder ondersteuning nodig hebben.

Omdat data geautomatiseerd wordt aangeleverd en marketeers zelf campagnes kunnen maken dalen de totale kosten en stijgt de output.

Ik werk nu met Copernica, kan ik dan ook starten met Basedriver?

Als je nu al met Copernica werkt dan is het mogelijk om Basedriver te gaan gebruiken in combinatie met jouw bestaande account. We werken hebben hier al veel ervaring mee. Als je contact met ons opneemt kunnen we je vertellen over de combinatie met Basedriver.

Als je alleen Copernica wilt gebruiken zonder Basedriver, dan kan je ook terecht bij ons zusterbedrijf Marketing Makers, zij zijn geregistreerd Partner.

Marketing Makers kan helpen met trainingen, inrichting van het account, maken van templates en advies over de content. Veel bedrijven die starten met e-mail marketing beginnen met Copernica. Zodra het aantal gebruikers of campagnes groeit of als ze behoefte hebben aan geautomatiseerde levering van kwalitatieve data dan kiezen ze voor de combinatie met Basedriver.

Meestgelezen marketing artikelen

Uiteraard hebben we ook een marketing weblog. Marketing kan namelijk niet meer zonder marketing software. Met onze artikelen proberen we je te helpen relevantere campagnes te maken, meer resultaat te halen uit content én je omzet te vergroten.

Dit zijn de meestgelezen artikelen uit ons marketing weblog

E-mail marketing strategie: in vijf stappen meer omzet uit e-mail marketing
Marketing tools: een overzicht van onmisbare marketing tools voor B2B en B2C
Retentie marketing: 6 tips om te voorkomen dat abonnees opzeggen
Campagne management: een aanpak voor marketing teams

Over Basedriver

Basedriver is een digital marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door bounce en opt-in management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en contentplanning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.

Wil je meer weten over Basedriver? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

 

Video's

Gekleurde balk

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.