Copernica Marketing Software en Basedriver


Copernica en Basedriver technische partners voor e-mail marketing

Copernica Marketing Software en Basedriver

Één van de belangrijkste samenwerkingen van Basedriver is met Copernica Marketing Software. Basedriver is e-mail marketing software voor bedrijven met abonnementen en diensten. We helpen ze om automatisch data te ontdubbelen, e-mail campagnes in te plannen en te automatiseren. Basedriver is ontwikkeld met marketeers, zonder technische kennis kan je met onze software aan de slag.

Wat is Copernica Marketing Software

Al 20 jaar is Copernica één van de toonaangevende e-mail service providers in Nederland. In 2015 zijn we gestart met de ontwikkeling van Basedriver vanwege de groeiende behoefte aan kwalitatieve data en personalisatie. E-mail verzending en deliverability staan bij ons hoog in het vaandel. Echter als start-up kan je niet alles zelf ontwikkelen. Daarom zijn we een samenwerking gestart met Copernica Marketing Software.

De samenwerking tussen met Basedriver

Als je campagnes maakt via Basedriver dan worden deze automatisch aangeleverd aan Copernica Marketing Software en verzonden. Basedriver zorgt voor kwalitatieve en ontdubbelde data. Daarnaast berekenen we voor iedere ontvanger een planning met daarin de meest relevante contactmomenten en content. Zo is het mogelijk om voor iedere ontvanger een persoonlijke nieuwsbrief samen te stellen.

De e-mails worden middels de servers van Copernica verzonden. Marketeers die met Basedriver werken profiteren van een automatisering, een gebruiksvriendelijke workflow én uitstekende deliverability.

Wat merk je als marketeer in de praktijk

Als marketeer blijf je gewoon in Basedriver werken. Je maakt in Basedriver campagnes en content en plant ze in voor verzending. Op het juiste moment zal Basedriver deze campagnes automatisch aanleveren aan de Copernica. De resultaten uit e-mailings worden door Basedriver opgehaald en getoond in de dashboards.

Copernica Marketing Software

Gegevens uit het dashboard in Copernica worden overgenomen in Basedriver

Zijn er extra kosten verbonden aan het gebruik van Copernica?

Nee, in onze samenwerking zijn opgenomen de kosten voor het gebruik en verzending van de e-mail. De kosten voor de Copernica Marketing Software zijn verwerkt in de tarieven van Basedriver. De kosten voor het gebruik van Basedriver zijn hoger dan de kosten voor het gebruik van de Copernica Marketing Software. Echter bedrijven die overstappen besparen vaak kosten omdat ze minder ondersteuning nodig hebben.

Omdat data geautomatiseerd wordt aangeleverd en marketeers zelf campagnes kunnen maken dalen de totale kosten en stijgt de output. Het rendement voor e-mail marketing gaat dan ook omhoog bij het gebruik van Basedriver.

Ik werk nu met Copernica, kan ik dan ook starten met Basedriver?

Als je nu al met Copernica werkt dan is het mogelijk om Basedriver te gaan gebruiken in combinatie met jouw bestaande account. We werken hebben hier al veel ervaring mee. Als je contact met ons opneemt kunnen we je vertellen over de combinatie met Basedriver.

Als je alleen Copernica wilt gebruiken zonder Basedriver, dan kan je ook terecht bij ons zusterbedrijf Marketing Makers, zij zijn geregistreerd Partner.

Marketing Makers kan helpen met trainingen, inrichting van het account, maken van templates en advies over de content. Veel bedrijven die starten met e-mail marketing beginnen met Copernica. Zodra het aantal gebruikers of campagnes groeit of als ze behoefte hebben aan geautomatiseerde levering van kwalitatieve data dan kiezen ze voor de combinatie met Basedriver.

Wil je meer weten over e-mail marketing met Basedriver en Copernica?

E-mail marketing is een essentieel onderdeel van de marketing mix voor abonnementen. Basedriver is e-mail marketing software die specifiek is gemaakt voor deze uitdaging, waarbij de e-mail wordt verzonden via Copernica. Bijvoorbeeld voor het automatisch benaderen van opzeggers, het versturen van persoonlijke nieuwsbrieven of automatiseren van campagnes.

We zorgen ervoor dat je meer bezoekers genereert uit e-mail marketing en dat je die bezoekers kunt herkennen op de website. Hiermee verhoog je het rendement van jouw e-mail marketing team. Basedriver past in een e-mail marketing strategie die leidt tot meer online bezoek en abonnees, zonder dat de marketingkosten stijgen.

In onze tweewekelijkse nieuwsbrief ontvang je updates over e-mail marketing, abonnementen marketing en exclusieve uitnodigingen voor evenementen en webinars. Schrijf je nu in en je ontvangt direct de eerste update!

 

Deel dit artikel:

Facebook Twitter LinkedIn whatsapp Mail