Marketing technology landscape: de belangrijkste Europese Martech oplossingen inclusief Basedriver!

Basedriver is opgenomen in de belangrijkste lijst met 8000 Europese marketing oplossingen

29 april 2020 - 2 minuten
Gekleurde balk

Marketing technology landscape: de belangrijkste Europese Martech oplossingen inclusief Basedriver!

  • Het Marketing technology Landscape van Chiefmartech.com bevat de belangrijkste Europese aanbieders van marketing technologie.
  • In April 2020 is Basedriver voor het eerst opgenomen in de lijst met 8.000 belangrijkste oplossingen.
  • Het totale overzicht bevat alle marketing tools die je nodig hebt om jouw marketing architectuur compleet te maken.

Basedriver is opgenomen in het marketing technology landscape

In april 2020 hebben de mensen van Chiefmartec.com het laatste overzicht gepubliceerd van het Europese marketing technologie landschap. Hierin kan je de belangrijkste Europese oplossingen vinden om jouw marketing architectuur mee te vullen.

We zijn er natuurlijk trots op dat Basedriver voor het eerst is opgenomen in de lijst, als één van de jongste partijen tussen de gerenommeerde partijen binnen de categorie e-mail marketing software en de 8.000 andere leidende Martech oplossingen.

Weet jij Basedriver te vinden?

Marketing Technology Landscape

Marketing Technology Landscape

Meestgelezen marketing artikelen

Uiteraard hebben we ook een marketing weblog. Marketing kan namelijk niet meer zonder marketing software. Met onze artikelen proberen we je te helpen relevantere campagnes te maken, meer resultaat te halen uit content én je omzet te vergroten.

Dit zijn de meestgelezen artikelen uit ons marketing weblog

E-mail marketing strategie: in vijf stappen meer omzet uit e-mail marketing
Marketing tools: een overzicht van onmisbare marketing tools voor B2B en B2C
Retentie marketing: 6 tips om te voorkomen dat abonnees opzeggen
Campagne management: een aanpak voor marketing teams

Over Basedriver

Basedriver is een digital marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door bounce en opt-in management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en contentplanning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.

Wil je meer weten over Basedriver? Schrijf je dan in voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief.

This post is also available in: English (Engels)

Over Basedriver

Gekleurde balk

Basedriver is een digitaal marketing platform waarin content, data en campagnes bij elkaar komen. We zorgen ervoor dat B2B en B2C bedrijven hun content aan de juiste klant aanbieden door middel van persoonlijke nieuwsbrieven en e-mail marketing campagnes.

Basedriver staat voor:

  • Een eenvoudige user interface met geautomatiseerde business ruling die zorgt dat marketeers zelfstandig kunnen werken met content, campagnes en data;
  • Kwalitatieve marketing data door automatisch bounce management, actieve checks op datakwaliteit en koppelingen met meer dan 2.000 apps en sites;
  • Een persoonlijke contact- en content planning die het mogelijk maakt om automatisch de juiste content aan de juiste ontvanger aan te bieden.

Met Basedriver vergroot je je marketing database, verstuur je relevantere campagnes, haal je meer rendement uit content én genereer je meer klanten.